Psycholoog Antwerpen

Relatietherapie Antwerpen

Het lukt jullie niet langer meer met zijn tweeën. Jullie komen er samen niet meer uit. Gesprekken verlopen maar moeizaam, en draaien eigenlijk telkens weer op niets uit. Zo kan het gebeuren dat jullie je samen zeer eenzaam voelen. In zulke gevallen kan relatietherapie voor jullie van grote betekenis zijn.

Het contact

Net zoals ieder mens uniek is, is ieder koppel dat ook. En net zoals je tussen individuele mensen overeenkomsten kunt onderscheiden, kan je dat ook met koppels doen. Vooral in hoe de communicatie tussen partners verloopt zijn verscheidene parallellen te trekken.

Vaak zondert één van de twee zich wat meer af, terwijl de ander alsmaar harder duwt en trekt. Of, als beiden duwen en trekken, is het constant ruzie. Het moeilijkste is het als jullie allebei van elkaar af bewegen.

Veel bereiken met behulp van relatietherapie

Koppels in relatietherapie kunnen veel bereiken. In veel gevallen versterkt de band, krijgen beide partners meer energie en kracht om samen verder te gaan. Én met vreugde en voldoening te leven, ook buiten de relatie.

Elkaar opnieuw zien

Jullie hebben wat met elkaar. Of je nu uiteindelijk besluit samen te blijven, of gescheiden verder te gaan, er is een leven gedeeld. Ooit zag je in elkaars ogen kansen, dromen, mogelijkheden. Ergens is dat vervlogen, niet de kansen, maar de blik. Veel stellen ervaren een therapie dan ook als het opnieuw kennis maken, maar nu mét de geschiedenis die je samen al hebt.

Heb je vragen over je relatie?

Kijk dan even op het gratis forum over relatietherapie van Psycholoog NU! In dit forum kun je anoniem en gratis al je vragen stellen aan een ervaren relatietherapeut bij jou in de buurt.

Psychotherapie Antwerpen helpt jou verder!

isabel gonzalez
Isabel Gonzalez

Psycholoog Antwerpen is lid van:

PsyBel
psyned